Servicii

Firma autorizata de alpinisti profesionisti

1.

Toaletare copaci

Toaletarea arborilor este o activitate de mentenanta periodica necesara pentru sanatatea, siguranta si aspectul estetic al arborilor. In acest proces trebuie avute in vedere nevoile fiecarui arbore, in functie de specie, zona de dezvoltare si perioada a anului.

Echipa noastra are peste 10 ani experienta in intretinerea arborilor si dispune de echipamente profesionale cat si de certificari IRATA, SPART, OSHA si nationale – CNFPA.

2.

Taiere copaci cu risc

Serviciile de taiere ale copacilor reprezinta lucrari cu risc, deoarece, pe langa pericolul caderii de la inaltime, in cele mai multe cazuri ne lovim si de inconvenientele prezentei in proximitatea arborilor a unor factori de risc cum ar fi: locuinte, drumuri publice, instalatii de gaz, cabluri electrice. Echipa noastra este pregatita sa raspunda nevoilor dumneavoastra eliminand pericolele si oferind garantia unei lucrari executate cu profesionalism si eficienta. Suntem rapizi in executarea lucrarilor si oferim preturi competitive.

3.

Vopsiri la inaltime

Oferim servicii complete de inalta calitate in locuri cu accesibilitate redusa. Asiguram durabilitatea lucrarilor si acordam un grad ridicat de atentie la detalii.

Punem siguranta pe primul loc si dispunem de o echipa calificată, dotata cu echipamente de cea mai bună calitate.

Suntem disponibili la colaborari, atat pentru domeniul civil cat și cel industrial.

4.

Termoizolatii

Termosistemul este o solutie de izolare termica a constructiilor la exterior/interior, care consta in placarea constructiei cu un strat de polistiren expandat sau extrudat (de fatada), care este acoperit cu un strat armat de mortar.

Echipa noastra de specialisti va asista in lucrarile de termoizolare ale cladirilor cu o executie curata, rapida si eficienta. Oferim consultanta gratuita pentru evaluarea lucrarilor si asiguram asistena clientilor in alegerea solutiei potrivite. 

5.

Intretinere cladiri inalte

Indiferent ca aveti nevoie de reparatii minore sau de proiecte de mentenanta complexe, suntem pregatiti sa va oferim solutii personalizate si eficiente. Ca este vorba despre renovari interioare sau exterioare, reparatii structurale, lucrari de intretinere suntem experti in toate aspectele legate de mentenanta cladirilor.

Mereu am avut o abordare completa si profesionista in tot ceea ce facem. Echipa noastra de specialisti are experienta cuprinzatoare a industriei si utilizeaza cele mai recente tehnici si materiale pentru a asigura rezultate de inalta calitate.

6.

Montaje publicitare

Efectuam montaje la inaltimi mari, cu echipamente de lucru profesioniste, pentru orice tip de produs: meshuri, litere volumetrice, casete luminoase, panouri, bannere.

Suntem atenti la detalii si executam lucrari complexe cu grad sporit de dificultate.

Pentru montaje si decorari lucram atat in spatii interioare cat si exterioare cum ar fi : cladiri rezidentiale, spatii de birouri, zone industriale, blocuri. 

Cereti o oferta personalizata

GRATUIT: Deplasarea, evaluarea lucrarii si indrumarea in alegerea (marci, preturi); Detalii (telefonic sau online) despre lucrari de amenajari si variante de executare.